Špikování zvyšuje biologickou a energetickou hodnotu masa, ale také jeho chuť, jemnost a šťavnatost. Ke špikování jsou vhodná libová a sušší masa, která po špikování dusíme nebo pečeme. Špikovat můžeme hovězí svíčkovou, libovou drůbež, zvěřinu, řízky, filé a to vždy podél vláken. Do masa nejčastěji vpichujeme kousky tuhé uzené slaniny. celonerezová délka 17 cm

Koupit za 179 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Špikování zvyšuje biologickou a energetickou hodnotu masa, ale také jeho chuť, jemnost a šťavnatost. Ke špikování jsou vhodná libová a sušší masa, která po špikování dusíme nebo pečeme. Špikovat můžeme hovězí svíčkovou, libovou drůbež, zvěřinu, řízky, filé a to vždy podél vláken. Do masa nejčastěji vpichujeme kousky tuhé uzené slaniny.
celonerezová délka 17 cm
Zobrazit více