Špikování zvyšuje biologickou a energetickou hodnotu masa, ale také jeho chuť, jemnost a šťavnatost. Ke špikování jsou vhodná libová a sušší masa, která po špikování dusíme nebo pečeme. Špikovat můžeme hovězí svíčkovou, libovou drůbež, zvěřinu, řízky, filé a to vždy podél vláken. Do masa nejčastěji vpichujeme kousky tuhé uzené slaniny. celonerezová délka 17 cm
Koupit za 179 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
SONIX Špikovací jehla 17 cm, nerez
Doprava:
69 Kč
Skladem
179 Kč
Koupit za 179 Kč
Popis
Špikování zvyšuje biologickou a energetickou hodnotu masa, ale také jeho chuť, jemnost a šťavnatost. Ke špikování jsou vhodná libová a sušší masa, která po špikování dusíme nebo pečeme. Špikovat můžeme hovězí svíčkovou, libovou drůbež, zvěřinu, řízky, filé a to vždy podél vláken. Do masa nejčastěji vpichujeme kousky tuhé uzené slaniny.
celonerezová délka 17 cm
celonerezová délka 17 cm